IMG_0055 2.JPG

David, Diede & Bobbi

Wij zijn David & Diede en wonen samen met onze twee-jarige dochter Bobbi in het spijkerkwartier in Arnhem. Omdat wij beide ondernemen in Arnhem willen we deze geliefde stad zeker niet verlaten. 

 

Wonen op een bijzondere plek, dat is onze grote droom. Ons appartement in een oud schoolgebouw is fantastisch maar wonen in een groene omgeving zijn we aan toe. Toen we CPO De Witte Wilgen tegen kwamen twijfelden we geen moment. Samen ons duurzame droomhuis bouwen, dat is toch een droom!

 

De plek is echt fantastisch. Het vrije woongevoel en de prachtige natuur maar toch alles in de buurt. We vinden het belangrijk om Bobbi op te laten groeien in een veilige omgeving. Spelen in de natuur en met buurtgenootjes. 

Diede heeft sinds 2017 haar eigen bedrijf, Studiobydiede. Ze kan met haar creatieve grafische achtergrond zich helemaal laten gaan in dit plan. Het wordt steeds meer echt, fantastisch om dit proces zo te kunnen meemaken. Als grafisch ontwerpster is Diede ook betrokken bij de vormgeving van het plan en de website.

David is horecaondernemer. Sinds 2011 is hij eigenaar bij Bar Florian. En dit jaar opent er een nieuw concept 'Brasserie Ludic' aan de markt in Arnhem.  David brengt als ondernemer zijn bedrijfskundige en managementervaring in.

Namen: David van Tuil (37), Diede Derksen (30) & Bobbi van Tuil  (2)

Huidige woonplaats: Arnhem (spijkerkwartier)