top of page
index.jpg

Flora & Paul

Namen: Flora van Duijn (58) & Paul Lammers (59)

Huidige woonplaats: Houten

 

Paul en Flora hebben hun 3 kinderen Roos, Bram en Madelief de afgelopen jaren zien uitvliegen naar Breda en Nijmegen met Kenya, Peru en de VS als tussenstops. Dat is een goed moment om zelf ook

nog een keer uit te vliegen. Nog fit en fris genoeg om een nieuwe start te maken in een ander deel van het land met 6 fijne buren. Iets verder weg van de meeste familie en vrienden, ook wat dichterbij andere familie en vrienden. Wonen met privacy als het nodig is, delen als je er zin in hebt. Delen van ruimte, spullen, een pizza-oven en gezelschap. Eindelijk eens écht aan een moestuin gaan werken, iets kleiner en duurzaam wonen in een mooie omgeving. Een oogje in het zeil houden op anderen en zelf ook geholpen kunnen worden.

 

Flora is filosofisch ingesteld en kent bij elk woord wel een liedje. Zij werkt op het secretariaat van Samen Veilig in Utrecht. 

 

Paul is ‘fiets’ en probeert al drie jaar een liedje op de piano onder de knie te krijgen. Hij werkt als inkoper bij de gemeente Hilversum en heeft een achtergrond als bioloog en milieuadviseur.

 

bottom of page